Zhiyun-Tech Smooth-Q3 Combo Smartphone Gimbal Stabilizer1

Zhiyun-Tech Smooth-Q3 Combo Smartphone Gimbal Stabilizer

SM113CB

(0)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret vechi: 90 €
Pret Euro (Pret fara tva): 76 €
Pret Lei (Pret fara tva): 365 Lei
434 Lei

NOTA * Acest produs a fost doar desfacut din cutie pentru o prezentare statica , niciodata nu a fost operat , are toate accesoriile sigilate iar stabilizatorul este absolut nou . Reducere de pret semnificativa doar pentru desigilarea cutiei !

Zhiyun-Tech Smooth-Q3 combo include suplimentar o curea pentru încheietura mâinii și o geantă de protecție pentru o utilizare mai sigură și transport și depozitare mai ușoare.

Zhiyun-Tech Smooth-Q3 este un stabilizator compact pliabil pe 3 axe pentru smartphone-uri, proiectat cu o lumină video LED încorporată cu trei niveluri de luminozitate selectabile. Oferă mișcare stabilizată de-a lungul axelor de panoramare, înclinare și rotire (pan, tilt, roll) pentru a vă permite să capturați videoclipuri netede, cu aspect profesional, cu telefonul. Smooth-Q3 comută cu ușurință între modurile portret și peisaj prin simpla apăsare a unui buton, permițându-vă să înregistrați atât videoclipuri cinematografice, cât și pe rețelele sociale, în timp ce lumina LED luminează subiectele. Suportul telefonului acceptă smartphone-uri cu o lățime de la 2.2" (55 mm) până la 3.5" (90 mm), acoperind majoritatea telefoanelor. Capacitățile gimbalului sunt îmbunătățite prin aplicația ZY Cami (iOS / Android), care vă permite să configurați mișcări creative, cum ar fi Dolly Zoom simplificat. Aplicația oferă, de asemenea, funcții precum urmărirea inteligentă avansată (Advanced Smart Tracking) și streaming live cu o singură atingere. Gimbalul are un design ergonomic cu un mâner antiderapant și funcționează până la 15 ore pe bateria inclusă și se reîncarcă complet în aproximativ trei ore. Este inclus și un mini trepied ce poate fi folosit ca trepied sau extensie pentru mâner pentru a vă permite să țineți gimbalul cu două mâini pentru un control mai bun al acestuia. Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o prezentare a acestui gimbal:

Functile acestui gimbal:

Cateva din caracteristicile acestui gimbal:

GIMBAL
Numar de axe 3 axe
Gama de rotatie Pan: 150°~-150°; Tilt: 80°~-260°; Roll: 170°~-170°
Sarcina maxima De la 150 g la 280 g
BATERIE
Tip baterie 1 x baterie incorporata Li-Ion
Capacitate Standard: 1300 mAh
Durata de viata a bateriei Max: 15 ore / Standard: 7 ore
Timp de incarcare 3 ore
Voltaj 5.0 V
GENERAL
Compatibilitate Telefoane cu o lățime cuprinsa intre 55 si 90 mm si grosime intre 7 mm si 10 mm
Input / Output 1 x micro-USB
Voltaj operare 7.4 V
Curent de operare Min: 70 mAh / Max: 2500 mAh
Temperatura de operare De la -10 la 45 grade C
Montare 1 x 1/4"-20
Dimensiuni 90 mm x 127 mm x 279 mm (desfacut)
45 mm x 154 mm x 180 mm (inchis)
Greutate 340 g
Bluetooth Bluetooth 4.2
Material Aliaj din aluminiu / Plastic
LUMINA
Putere totală LED 0.3 W
Flux luminos 110 Lm

Zhiyun Smooth-Q3; 1 x mini-trepied; 1 x cablu usb tip C; 1 x ghid de utilizare; 1x curea pentru încheietura mâinii; 1 x geantă de protecție; 1 x VIP card; Garantie 24 luni

 

Produse din aceeasi categorie