Zhiyun-Tech SMOOTH X (SMOOTH-X) Vlogging Smartphone Gimbal (Gray)1 STABILIZATOARE ELECTRONICE GIMBAL GIMBAL + PACKAGES

Zhiyun-Tech SMOOTH X (SMOOTH-X) Vlogging Smartphone Gimbal (Gray)

C030020INT

(2)

ZHIYUN-TECH

Stoc epuizat

Pret vechi: 59 €
Pret Euro (Pret fara tva): 50 €
Pret Lei (Pret fara tva): 238 Lei
283 Lei

Zhiyun Tech SMOOTH X ( SMOOTH-X) Smartphone Gimbal este un stabilizator pentru smartphone ultra-compact ce poate fi făcut și mai compact prin designul său pliabil. Cu toate acestea, deși este cu adevărat un gimbal cu dimensiuni de buzunar, acesta poate fi extins telescopic, caz în care funcționează ca un gimbal plus un selfie stick, permițându-vă să captați clipuri și fotografii stabilizate pe 2 axe, inclusiv cadre de grup, din mai multe unghiuri.

Bara telescopică se extinde cu aproximativ 26 cm, aducând lungimea totală extinsă a SMOOTH-X la aproximativ 52 cm. Când bara telescopică este retrasă, gimbalul măsoară aproximativ 25 cm de la un capăt la celălalt. Suporta telefoane de până la 3,5" (8.9 cm) printr-o montura reglabilă și vă permite să poziționați telefonul pe orizontală sau verticala, atât pentru cadre standard cât și pentru portret. După ce telefonul este atașat, orientarea este ușor de comutat prin apăsarea unui buton. O baterie inclusă oferă 4 ore de functionare și chiar până la 5,5 ore în unele aplicații cu standby.

Acest gimbal ușor de utilizat vine cu o aplicație iOS / Android care vă extinde foarte mult capacitățile. Aplicația oferă slow motion, time-lapse, panoramă și alte funcții creative și vă permite să urmăriți automat un subiect după ce l-ați prins în cadru. De asemenea, are funcții de editare de bază pentru videoclipuri. Puteți decupa eficient clipurile, adăuga muzică, adăuga subtitrări și multe altele.

Pe lângă funcțiile de control din aplicație, SMOOTH-X are un joystick fizic și alte controale care interacționează direct cu telefonul. Mai mult, acest gimbal intuitiv acceptă controlul inteligent al gesturilor. Această caracteristică vă permite să faceți o fotografie sau să începeți să înregistrați un videoclip afișând un gest „V” sau făcând cu mâna la camera. Gimbalul oferă, de asemenea, un filet de montura 1/4"-20 pe partea inferioară pentru a atașa un mini trepied opțional ca extensie sau suport. Bateria gimbal este reîncărcabilă folosind cablul USB inclus.

Recomandare speciala pentru cei care folosesc smartphone pentru Vlogging .

Versiunea cu trepied este disponibila aici.

Mai multe informatii pe site-ul producatorului, zhiyun-tech.com. Recenzii utilizatori din lumea intreaga pe bhphotovideo.com.Urmariti in clipul de mai jos o scurta prezentare a acestui gimbal:

Introducing Smooth X

Unbox & Setup:

BATERIE
Tip baterie 1 x baterie incorporata Li-Ion
Capacitate 1000 mAh
Durata de viata a bateriei 5.5 ore
Timp de incarcare 3 ore
Voltaj 5.0 VDC
GIMBAL
Numar de axe 3 axe
Gama de rotatie Pan: 300.0°; Tilt: 305.0°; Roll: 285.0°
Sarcina maxima 200 ± 35 g
Brat extensibil 260 mm
Culoare Gri
GENERAL
Compatibilitate Telefoane cu latime cuprinsa intre 50 si 90 mm si grosime intre 7.5 mm si 9.5 mm
Input / Output 1 x micro-USB
Voltaj operare 3.7 VDC
Curent de operare 220 - 3000 mAh
Temperatura de operare De la -10 la 45 grade C
Montare 1 x 1/4"-20
Dimensiuni 65 mm x 56 mm x 145 mm (strans)
57 mm x 56 mm x 263 mm (desfacut)
Greutate 246 g
Bluetooth Bluetooth 5.0
Material Aliaj din aluminiu
Frecvența de operare 2.400 - 2.4835 GHz

Zhiyun-Tech SMOOTH-X Smartphone Gimbal (Gray); cablu alimentare USB tip C; Garantie 12 luni

La achizitia fiecarui stabilizator + selfie Smooth-X clientii primesc CADOU o baza Zhiyun-Tech-ZY-B01BONUS in valoare de 45 RON

Produse din aceeasi categorie