Consultanţă telefonică: 0752 110 439; 0756 111 945; 0756 111 946; 0756 111 947; 0745 414 956; 0752 111 704; 021-3205652; 021-3205655; Marketing & Detalii Tehnice: 0752 123 001

 Cum cumparComanda pentru produse se face online pe acest site, cu sau fara cont, punand produsul in cosul de cumparaturi, pe e-mail la westbuy1@gmail.com sau direct in magazinul nostru - program luni-vineri (10.00-18.00). Pentru persoanele fizice plata se poate face numerar sau cu carduri Visa sau Master Card direct la P.OS ul din magazin, ramburs la livrarea marfii sau prin transfer bancar dupa completarea facturii proforma (*nota: va rugam sa nu efectuati plata decat dupa ce primiti confirmarea noastra!). 

Pentru persoanele fizice din Republica Moldova sau alte state din afara Comunitatii Europene aplicam normele TAX FREE cu rambursarea TVA dupa export , FORMULARELE TAX FREE TREBUIESC STAMPILATE DE ORGANELE VAMALE LA IESIREA DIN TARA !

Pentru persoanele juridice agreata este plata prin OP ( transfer bancar ) sau prin carduri de firma direct la POS.

West Buy intermediaza pentru persoanele juridice platitoare de TVA contracte de leasing si inchiriere 

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Produsele din site-ul nostru fac obiectul unor conditii suplimentare, prin urmare la cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu contractul de vanzare de mai jos.

Acest website este administrat si intretinut de S.C. West Buy SRL cu sediul in Bucuresti, Strada Sapte Drumuri nr. 16, sector 3, Bucuresti, RO19201900, J40/18500/ 2006.

DREPTURI DE AUTOR: Intregul continut al site-ului West Buy.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC West Buy SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul westbuy.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC West Buy SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

MARCA INREGISTRATA: West Buy.ro este marca inregistrata in Romania.

ALTE MARCI: SC West Buy SRL ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate.

COMENTARII, RECENZII (REVIEWS), COMUNICARI SI ALTE DATE / INFORMATII: Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant , mail-uri in masa sau orice alta forma de spam . Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

SC West Buy SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site-ul westtbuy nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC West Buy SRL si afiliatilor / asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC West Buy SRL si asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC West Buy SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/ comunicarilor afisate sau transmise de un utilizator prin intermediul site-ului West Buy.ro.

DECLINAREA RESPONSABILITATII:

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, SC West Buy SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci, specificatiile tehnice sunt informative, ele pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, de asemenea precizam ca fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

SC West Buy SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, SC West Buy SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai exista in oferta noastra sau in oferta producatourlui. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunostinta companiei SC West Buy SRL in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC West Buy SRL, dar nu si alte despagubiri. SC West Buy SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC West Buy SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC West Buy SRL de la acest client. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care au comenzi livrate refuzate.

RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

West Buy livreaza vlientilor sai produsele solicitate, fara intarzieri nejustificate, in decurs de cel mult 30 de zile de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Potrivit dispozitiilor art. 9 si 10, din Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, actualizata, West Buy este raspunzator fata de Consumator pentru orice lipsa a conformitatii, existenta la momentul livrarii produselor.

In cazul lipsei conformitatii, Consumatorul are dreptul de a solicita Societatii noastre sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, ori sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a pretului, sau de rezolutiunea Contractului, privind acest produs.

Prezenta informare are ca baza legala prevederile Directivei nr. 2011/83/UE, a Parlamentului European si a Consiliului din 25 octombrie 2011, privind drepturile consumatorilor , transpusa in legislatia interna, prin adoptarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, din data de 11.06.2014.

In conformitate cu dispozitiile art. 9, alin. 1 din O.U.G. nr. 34/2014, Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un Contract la distanta sau dintr-un Contract in afara spatiilor comerciale.

Potrivit art. 11, din norma de drept anterior mentionata, Consumatorul ne va comunica intentia de a-si exercita dreptul de retragere din Contract, inainte de expirarea perioadei de 14 zile.  In acest scop, Consumatorul poate da orice declaratie neechivoca prin care isi exprima decizia de retragere din Contract sau poate sa completeze Formularul de Retragere.

West Buy se obliga sa comunice Consumatorului, fara intarziere, confirmarea de primire a Formularului de Retragere.

In ceea ce priveste costurile direct legate de returnarea produselor, West Buy nu va suporta aceste cheltuieli, Consumatorul fiind direct obligat la plata taxelor ocazionate de returnare, asa cum prevede art. 14, alin. 2 din O.U.G. nr. 34/2014.

Consumatorul va returna produsele la sediul West Buy din Bd. Mircea Voda nr. 36, Parter, Bloc M6, Sector 3, Mun. Bucuresti sau le va inmana unei persoane autorizate de catre SC West Buy SRL sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta ne-a comunicat decizia sa de retragere din Contract. Termenul este respectat daca produsele sunt retrimise Societatii noastre de catre Consumator, inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Avand in vedere faptul ca, prin intermediul site-ului West Buy.ro, Societatea noastra pune la dispozitia Consumatorilor toate informatiile necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor oferite spre vanzare, atragem atentia asupra urmatoarelor aspecte:

    Consumatorul este obligat sa ne informeze, in cel mult 24 de ore de la predarea/ livrarea produsului, cu privire la neconformitatea acestuia, precum si sa ofere o succinta descriere a lipsei de conformitate, transmisa prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefon/fax);

    Pentru a determina conformitatea produselor, Consumatorului ii sunt puse la dispozitie suficiente informatii de catre West Buy, dar si de catre producatorii echipamentelor pe care Societatea noastra le comercializeaza;

In situatia in care, pentru orice motiv, Consumatorul isi exercita dreptul de retragere din Contract, este obligat sa nu utilizeze bunurile achizitionate mai mult decat este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarea produselor, sens in care apreciem ca fiind suficienta utilizarea in limita a 60 de minute;

    Consumatorul este direct responsabil de diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, cu rea-credinta si peste limita necesara pentru a determina natura, caracteristicile si modul de functionare al produselor.

In acest caz, Consumatorul poate fi obligat la plata unei sume proportionale cu gradul de uzura sau cu prejudiciul creat prin utilizarea excesiva sau necorespunzatoare a produselor furnizate de catre West Buy, suma ce poate ajunge pana la 100% din valoarea de achizitie a acestora;

    In situatia in care produsele sunt returnate, Consumatorul este obligat sa pastreze si ambalajele originale in starea in care acestea au fost livrate. In caz contrar, Consumatorul poate fi obligat la plata unei despagubiri de pana la 20% din valoarea de achizitie a Produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere anterior mentionat:

a) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

b) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de Consumator sau personalizate in mod clar;

c) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau de a fi consumate rapid;

d) furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

e) contractele in cazul carora Consumatorul a solicitat in mod special West Buy sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, in urma unei astfel de vizite, Societatea noastra presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de Consumator sau furnizeaza alte produse decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de intretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor servicii sau produse suplimentare;

f) furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

g) contractele incheiate in cadrul unei licitatii;

h) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.

Atragem atentia tuturor Clientilor nostri asupra faptului ca, peste 90% din produsele comercializate de West Buy se incadreaza in categoria de mai sus si ca dreptul de returnare in termen de 14 zile de la predare/livrare, nu se aplica multor dintre produsele comercializate de catre Societatea noastra.

Comenzile speciale

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda. Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de Consumator si care nu se afla in stocul uzual al West Buy, dar care poate fi livrata pe baza unei comenzi ferme si a unei plati in avans, care este nereturnabila.  West Buy il va informa pe Consumator daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.  Aceasta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art2, lit.e.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului cu TVA inclus + cheltuielile de expeditie anuntate de consultant.

FORTA MAJORA

SC West Buy SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC West Buy SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic sau IT de la SC West Buy SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC West Buy SRL, erorile de operare, greva etc.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC West Buy SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

CONDITII LEGALE

Site-ul West Buy.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza , aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

MULTUMIM ANTICIPAT CLIENTILOR PENTRU CUMPARATURI SI INTERESUL ACORDAT!